Pacific X-IP

5.590,00 kr.

Ekskl. moms

Pacific IP Matrix/Video Wall kabinet

Categories: Tags: , , SKU: AviTech X-IPT/R

Pacific X-IP-system

Pacific X-IP er en avanceret matrix og et video wall system med næsten uendelige muligheder. Et system der er forbundet med netværkskabler og kan opsættes efter næsten alle tænkelige og utænkelige løsninger, med et ubegrænset antal skærme og betjeninger. Systemet er opbygget med et eller flere indgangs- og udgangsmoduler, monteret i et eller flere IPT/R kabinetter. Et kabinet kan indeholde op til 6 moduler. Moduler er mulige at skifte i drift. Alle udgange til skærme køres over en Pacific Gigabit Switch med det nødvendige antal porte. Switche kan parallelforbindes optisk. Der er mulighed for adgangskontrol og brugere kan opsættes med funktioner der er bestemt af administrator. Systemet er selvfølgelig CE mærket og godkendt efter IEC-60945 standarden.

Herunder ses en løsning for med flere betjeningssteder. Skærmløsninger/kombinationer er helt op til kunden. Vi anbefaler selvfølgelig skærme med ekstern dimming (lyskontrol) enten via netværket eller med seriel løsning, så lysstyrke kan styres centralt, enten alle skærme på engang eller justeret enkeltvis eller i grupper. System kan give KVM matrix skift med integreret 4K Multiview og styring over internettet, f.eks. med TeamViewer eller anden løsning. Vi kan desuden levere transmission via optiske kabler.

TRYK FOR AT ÅBNE BILLEDE

Hvis du klikker på billedet ovenfor, åbner du tegningen i et nyt vindue som du kan forstørre og se navne på enheder m.m.

Nedenfor ses de moduler man kan indsætte i systemet. Det er ikke muligt at give en pris uden først at kende antal indgange fra f.eks. radar, ekkolod og andet udstyr ombord. Systemet er tilpasset således at bl.a. radaranlæg fra JRC, Furuno og Koden kan styres over systemet.

Ønsker du en pris, så venligst send os en mail eller giv os et ring, så giver vi et oplæg og beregner en pris til dig. Bemærk, at dette system er beregnet til større fartøjer eller landinstallationer. Er det behov til et mindre fartøj med begrænsede antal skærme vil vi anbefaler du kikker på MS1 eller MS3 systemet. Dog har MS systemer ikke de samme muligheder for adgangskontrol og forskellige brugeropsætninger, som X-IP-systemet giver adgang til.

Husk på at prisen bestemmes af antal og typer af moduler anvendt i systemet, derfor kontakt os for en løsning og pris.

 

Brand

AVITECH

Produktudvidelser/tilkøb

 • C-V2H

  C-V2H Analog > Digital Converter

  590,00 kr.

  Ekskl. moms

 • Beijer X2 Marine 15″

  Beijer X2 marine 15"

  34.900,00 kr.

  Ekskl. moms

 • Beijer X2 Marine 7″

  Beijer X2 marine 7" Touch

  18.200,00 kr.

  Ekskl. moms

 • Pacific Optical SFP+

  Pacific Optical SFP+

  800,00 kr.

  Ekskl. moms

 • Pacific IGMP Giga Switch

  IGMP Giga Switch

  12.600,00 kr.

  Ekskl. moms

 • Pacific X-IPTSf

  Pacific X-IPTSf

  Ekskl. moms

 • Pacific X-IPTHc

  Pacific X-IPTHc ind/udgang for X-IPT/R

  6.200,00 kr.

  Ekskl. moms

 • Pacific X-IPTHf

  Pacific X-IPTHf  

  Ekskl. moms

 • Pacific X-IPTVc

  Pacific X-IPTVc  

  Ekskl. moms

 • Pacific X-IPTVf

  Pacific X-IPTVf  

  Ekskl. moms

 • Pacific X-IPRc

  Modtagermodul for IP-X serien

  6.650,00 kr.

  Ekskl. moms

 • Pacific X-IPcHc

  Modtagermodul for IP-X serien

  Ekskl. moms