Links

Links (genveje)

Total Commander, unikt filværktøj

TeamViewer, Fremragende fjernbetjening (Version 12).

I SeaTech opdaterer vi altid til den nyeste TeamViewer, så vi kan forbindelse til alle versioner af TeamViewer uden problemer. Har du et problem med dit PC system og har forbindelse til Internettet og behov for vor assistance. Så download Teamviewer ved at klikke på link ovenfor eller direkte fra www.teamviewer.com og kør programmet herefter. Du kan også anvende link på vor forside. Husk efterfølgende at give os adgang…

Installer programmet som Privat eller ikke Kommerciel bruger (vi har selvfølgelig de nødvendige licenser). Når programmet er installeret og du har forbindelse til internettet, så vises Dit ID (9 eller 10 cifret nummer) samt Adgangskode i vinduets venstre side. Ring og oplys disse numre, herved kan vi oprettet en fjernforbindelse til din PC, uanset hvor du eller vi er i verden og hjælpe dig. Blot for en ordens skyld, uden internet med et minimum af båndbredde, dur dette selvfølgelig ikke. Visse satellitforbindelser er simpelthen for langsomme til at det kan lade sig gøre og har man ikke en flat-rate forbindelse, så kan prisen være for dyr!

Orientering til vore forhandlere

På grund af vanskeligheder med at holde filer og programmer opdateret på flere medier og placeringer inde og uden for firmaets 4 vægge, så henleder vi til, at vi i fremtiden udelukkende anvender vor FTP. Herpå kan vi så til gengæld garantere, at filer altid er afprøvet, testet og i seneste versioner. For adgang kontakt os telefonisk.

Mvh. SeaTech

Maritim baggrund

Har du nogle spørgsmål? Vi har en mange års maritim erfaring inden  maritim elektronik, og vi opnår hver eneste dag fornyet viden.


Kontakt os