MiniPlex

Seneste driver, software og opdateringer kan hentes her.>

Om softwaren

Blot til en orientering, der er indlagt ny software i MPXConfig programmet der giver mulighed for at opdatere til seneste version, men herved mistes opsætning, så det er en god ide forinden at tage billede af relevante sider i opsætningsprogrammet.

Husk at netværksinterface(r) kun kan opdateres i TCP mode. Ønsker man at forbinde et netværksinterface til HDCP, så sættes adressen til 0:0:0:0.

Det betyder også at routing tabellen slettes. Den nye version gemmer enhedsnavne i stedet for  kildeadressen. På denne måde, vil routing-tabellen forblive korrekt hvis kildeadressen ændres når en ny enhed tilføjes NMEA-2000 netværket.

Har man forbundet en vindsensor samtidigt med at der modtages data fra en kurssensor og en fart igennem vandet (STW) eller over grunden (SOG). Ønsket fartkilde vælges i MPXConfig. Så kan MiniPlex udsende apparent vind eller sand vindretning og -styrke. Dette gøres ved at starte MPXConfig og forbinde vindsensor/vejrstation til det ene input og de andre data på andre porte. Herved opnås sætningen MWD.

Dette opnås ved at man i Conversions sætter tick mark i Calculate Wind Direction (MWV,T > MWD). Ønsker man den sande apparent vind (i forhold til båden) så kan man tænde linjen ovenfor. Disse sætninger udsendes af interfacet uden om routing funktionen.

MPXCONFIG anvendes til at konfigurere hele MINIPLEX interfaceserien, uanset alder. Programmet er beskrevet i detaljer i betjeningsvejledningen, der kan findes under de enkelte produkter under Interfaces 1. Seneste version checker under opstart automatisk firmware i interfacet og mulighed for at opdatere interfacet.

Konfigurationsprogrammer checker automatisk interface for installeret firmware og tilbyder opdatering.