C-MAP MAX søkort

2.150,00 kr.

Ekskl. moms

Semiprofessionelle vector søkort

Categories: SKU: C-MAP MAX WIDE & MEGA WIDE

C-MAP NT/MAX

C-MAP’s MAX søkort henvender sig primært til det mindre fartøj, hvor prisen spiller en rolle, men uden at der gåes på kompromis med nøjagtighed og kvalitet. Både NT+ og MAX kortene genereres efter samme database som C-MAP’s professionelle søkort CM93v3, men opdateres dog kun 2 til 3 gange årligt. Præsentationen (farver m.m.) er underlagt vilkår udstukket af C-MAP Italien.

MAX søkortene leveres både som WIDE og MEGA WIDE områder og indeholder ud over søkortdetaljer, en masse detaljer som telefonnumre, lokaliteter på land osv. Siden version v44 leveres ikke længere NT+ områder.

For at se andre dækningsområder end de nedenfor anførte så klik nedenfor og vælg korttype derefter den verdensdel du ønsker og vælg kortområdet nedenfor i kortudsnittet.

Priser på WIDE og MEGA WIDE områder leveret på CD er henholdsvis DKK 1.950 og DKK 2.800 ex. moms og levering. Ønsker du søkort på brikker, så venligst ring for en god pris!

Ved at klikke på den efterfølgende link’s, få du vist de mest almindelige solgte områder i Danmark:

Se søkortdetaljegrad ved at klikke her (danske områder kan ikke ses)

Nedhentning af seneste C-MAP Selector version 54 CD kan hentes ved at klikke nedenfor. For danske områder er det typisk CD4 der skal hentes.

Områder vi primært sælger herfra (men der findes dækning over hele jorden):

M-EN-M019 Mega Wide

M-EN-M299 Wide

M-EN-M300 Wide

M-EW-M009 Mega Wide

Brand

C-MAP

Produktudvidelser/tilkøb

Titel

Go to Top