GECDIS

28.900,00 kr.

Ekskl. moms

ECDIS v8.19.1/v8.23

Categories: , SKU: GECDIS

GECDIS ECDIS

Et stærkt ECDIS-programmet fra IxBlue med alle nødvendige godkendelser for at erstatte papirsøkortene og de mange og rigtigt tidskrævende opdateringer.

IxBlue ECDIS-systemer leveres til virkelige gode priser, komplet med enten Hatteland eller ISIC-hardware, efter IMO’s regler om ECDIS “one source” for alle enheder der indgår i et komplet ECDIS-system. Programmet anvender selvfølgelig ENC og ARCS-søkort, men understøtter også en masse andre formater, bl.a. C-MAP CM93 v3, C-MAP ENC, C-MAP NT+ og C-MAP MAX vector samt BSB rastersøkort.  Dette kan være en fordel i områder, endnu ikke er fuldt opdaterede med officielle og godkendte elektroniske søkort. Nyeste version indeholder som standard bl.a. DXF-import samt Bathy funktioner. Læs mere om elektroniske søkort ved at klikke her..>

Et ECDIS-system der erstatter papirsøkort, skal være et DUAL-system (dobbeltanlæg), som er indbyrdes forbundet i et netværk. Netværksforbindelsen bevirker, at ruter, mærker og lign. automatisk opdateres på begge anlæg, så begge anlæg til stadighed er fuldt opdateret og igangværende rute ikke mistes ved et eventuelt nedbrud. GECDIS backup system er fuldstændig magen til MASTER systemet.

ECDIS-systemet har som standard input for ARPA, AIS, GYRO, LOG, EKKOLOD, NAVIGATOR m.v. Som ekstraudstyr tilbyder vi aktivt eller passivt radar-overlay, med stærke funktioner som automatisk tracking (ARPA) osv., Bathymetri, 3D, DXF-import osv.

En af de store fordele ved GECDIS systemet modsat de fleste andre ECDIS-systemer på markedet, er at du kan gemme ubegrænset brugerdata, som spor/slæbestreger, mærker, områder osv. GECDIS kan importere fra flere systemer, bl.a. TurboWin (Sodena), MaxSea og QuodFish. Herved kan systemet anvendes til opgaver der ligger ud over almindelig navigation og sælges primært til special- og militærfartøjer.

Da der er mange spørgsmål og misforståelser omkring hvad godkendte søkort er, kan her eller i fillisten til højre herfor nedhentes dokumentets “Facts about Charts and Carriage requirements” Dokumentet er udfærdiget at Primar i Stavanger og kommer ind på alle problematikker omkring godkendte ENC og ARCS-søkort.

Er De interesseret i uforpligtende tilbud eller ønsker De en demonstration af ECDIS systemets mange muligheder, så står vi selvfølgelig til Deres fulde disposition. Vi kontaktes ved at klikke her..>

Brand

IXBLUE

Produktudvidelser/tilkøb

 • HD 27T22 MMC

  HD 27T22MMC PanelPC

  36.900,00 kr.

  Ekskl. moms

 • HD 24T22 MMC

  HD 24T22MMC PanelPC

  35.900,00 kr.

  Ekskl. moms

 • Primar ENC

  ENC officielle elektroniske søkort

  Ekskl. moms

Titel

Go to Top