MiniPlex-Buffer

2.550,00 kr.

Ekskl. moms

1 indgang – buffer 7 udgange

Categories: SKU: MiniPlex-Buf

MINIPLEX-BUFFER

MINIPLEX-BUFFER er en avanceret NMEA buffer/splitter med 1 input og 7 udgange. Interfacet er fuldstændig galvanisk adskilt mellem strøm samt ind- og udgange. Interfacet overholder ISO standarden, hvilket betyder at der også er galvanisk adskillelse mellem de enkelte udgange.

Det modtagne NMEA signal forstærkes til det fastsatte NMEA niveau, som sikrer stabil levering af NMEA signaler til de forbundne enheder, der overholder NMEA standarden.

Fuld isolerede ind- og udgange eliminerer alle jordsløjfer. Udgange er kortslutningssikre og sikrer levering af NMEA data til alle forbundne enheder på en sikker metode, uafhængigt om en eller flere udgange skulle være kortsluttet.

Tekniske features:
Der findes en masser type forskellige NMEA buffers på markedet, men kun en brøkdel tilbyder ISO isolerede ind- og udgange. MiniPlex-Buffer yder fuld isolation på alle udgange, fordi hver eneste udgang har sin egen galvaniske adskilte strømforsyning. Dette bevirker at udgange understøtter alle typer af inputs, uanset om de er isolerede eller ej, balanceret RS-422 eller jordet RS-232.

NMEA input
NMEA inputtet er galvanisk isoleret input, som er bestykket med en højhastigheds opto-coupler der er i stand til at overføre data med op til 38.400 baud. Input er fuldstændig kompatibel med NMEA specificationer. Dette bevirker at interfacet kan fungere i et støjfyldt miljø og med lange kabler.
Det isolerede input fjerner en hver jordsløjfe, der kan opstå mellem den tilsluttede enhed og bufferen. Input modstår også hvilket som helst jordpotentiale op til 1500V.

NMEA output
MiniPlex-Buffer er forsynet med 7 fuld isolerede udgange, hver med sin egen opto-coupler og isoleret strømforsyning. Denne teknologi giver fuldstændig flydende udgange, som bevirker at man kan tilslutte alle typer enheder uden problemer. Hver udgang justeres automatisk niveauet til alle typer forskellige indgange, uanset om det er en isoleret balanceret eller ubalanceret indgang. Forbindelse til ubalanceret RS-232 input på en computer er intet problem og har ingen indflydelse på de andre udgange.

Isolation
MiniPlex-Buffer yder 3 barrierer mod jordsløjfer. 1. barriere er den isolerede indgang, 2. barriere er er de isolerede udgange og ikke mindst, 3 barriere ydes af de galvaniske adskilte strømforsyninger (DC/DC konverterer) anvendt på hver eneste udgang.

Sikker NMEA data
En af vigtigste fordele med komplet isolerede udgange er at selvom en eller flere udgange kortsluttes, har dette ingen betydning for signalet på de andre udgange.

Alle ovennævnte features gør MiniPlex-Buffer til at de sikreste og nemmeste valg i en hver installation. Dette interface anvendes af rigtigt mange af vore forhandlere, når det først er prøvet, så er der intet andet der dur!

Specificationer:
Strømforsyning: 8-35VDC, beskyttet med fejlpolarisering.
Strømforbrug:
12V: 60mA (165mA max. med belastet udgange)
24V: 35mA (90mA max. med belastet udgange)
Input: Galvanisk isolerede og kompatible med NMEA-183, NMEA-183HS, IEC61162-1 og 2, RS-422 samt RS-232
Inputspændingsområde:  +/-2 til +/-30 volt
Indgangsmodstand: > 800 ohm
Udgange: 7 galvanically isolerede udgange, fuldt kompatibel med NMEA-183, NMEA-183HS, IEC61162-1 og 2, RS-422 samt RS-232
Udgangsniveau:  min. +/-4V ubelastet, min. +/-2.3V i 200 ohms belastning (svarende til 4 NMEA indgange (listeners))
Kommunikationshastighed:  110 – 38400 Baud
Dimensioner: 138 x 62 x 30mm
Kasse:  Flammemodstandsdygtigt ABS

Produktudvidelser/tilkøb

  • Kabelholder

    Kabelholder til strips

    175,00 kr.

    Ekskl. moms

Titel

Go to Top