Navionics Søkort

1.890,00 kr.

Ekskl. moms

Navionics Søkort
Sonarkort m.m.

Categories:

Navionics Søkort

Søkort indeholder SonarCharts med 0.5m dybdekurver. Vi kan levere mange forskellige områder og vil bede jer anvende følgende link til at tjekke Navionics hjemmeside. Der arbejdes desuden på at kunne anvende disse søkort i TurboWin en gang i løbet af 2023.  Navionics leverer 2 typer søkort Navionics+ og Plutonium+. Forskellen består i at Platinum+ indeholder det samme som Navionics+ men der ud over også har relief, luft- og satellitfoto samt 3D fremstilling.

Med SonarCharts kan man vise dybdekurver helt ned til 0,5m indbyrdes afstand. Man kan desuden abonnere og dele dybder med en masse andre brugere, der optager dybder og uploader dem til Navionics via internettet. Vi har forstået at bl.a. hummerfiskere er rigtigt glade for disse dybder. Afhængig af systemet, kan systemet automatisk forbedre dybder/kurver med egne dybder. Se eksempel nedenfor:

Når man køber et Navionics søkort, så har man ret til gratis opdateringer et år frem fra levering. Computer som søkortet (SDCARD) anvendes i, skal blot være tilsluttet internettet og herfra kører man et program der automatisk opdaterer søkortet. Når året er gået, kan man fortsætte opdateringer endnu et år ved at betale 50% af købsprisen.

De LARGE dækningsområder som vi primært sælger i vores område, vises herunder:
(klik på billeder for flere detaljer)

Produktudvidelser/tilkøb

Titel

Go to Top