TurboWin 3D

6.000,00 kr.

Ekskl. moms

Avanceret 3D modul for TurboWin

Categories: SKU: TW-3D

TURBOWIN 3D

TurboWin 3D er et stærkt modul, som er i konstant udvikling.

3D fremstillingen er lynhurtig og kræver ikke en stor PC med store og dyre RAM mængder ellers dyre grafikkort for at køre smidigt og problemfrit. Modulet er opdelt i et 2D og et 3D modul, som kan købes separat i den nævnte orden.

Pro versionen bliver som standard leveret med 2D modulet.

2D modulet indeholder databasen hvori man logger dybder fra ekkoloddet, typisk med 10 favnes afstand helt automatisk. Det er muligt at opdele databasen i områder og selvfølgelig muligt at redigere i denne, alt slette eller rette dybder. Med 2 modulet kan optagne dybder sammen med dybder fra søkortet, hvis man ønsker dette, kan anvendes til vise dybdekurver og farvelægge søkortet. Dybdekurver kan vises med ned til 1 meters interval. Farvelægning kan vises bestemmes i et bestemt dybdeområde. Dybder der optages kan selvfølgelig senere anvendes til 3D fremstillingen.

Dybder der tidligere er optaget langs slæbestreger kan stadig anvendes og der er selvfølgelig mulighed for at vælge dette fra eller til.

Husk, at ekkolod som anvendes til optage dybder helst skal stilles så kun dybden vises. Ved for stor forstærkning kravler bunden tit op over fiskestimer der står tæt på bunden, med forkerte og uregelmæssig bund som resultat.

Brand

TURBOWIN

Produktudvidelser/tilkøb

Titel

Go to Top