Artikel om Video Matrix

AviTech Video Matrix

Billede viser styrehuset på RI-433 udstyret med AviTech MS3 Matrix System.

På AviTech Matrix system tilslutter man et ønsket antal skærme og får vist billeder fra fartøjets maritime anlæg på tilsluttede skærme efter behov. I viste eksempel fra RI-433, er der placeret 3 stk. store 55" skærme + 4 mindre skærme i styrehuset. Dette giver på RI-433 MS3 system samlet mulighed for visning af 16 forskellige billeder efter valg mellem 20 forskellige tilsluttede anlæg.  På et AviTech Matrix system, tilsluttes alle enheder, som Radar, Ekkolod, Sonar, Plottersystemer osv.) til en central matrix. og der køres et enkelt HDMI-kabel ud til hver skærm. Via matrixen GUI kan man nu placere billeder efter behov.

Via et centralt betjeningspanel styres lysstyrke og skærmbilleder. Med genvejstaster skifter man billeder ved ét enkelt tryk, enten på et tastatur eller på en touch -skærm. Billedkombinationer indstilles med systemet GUI for f.eks. sejlads, fiskeri, hiv og udsætning af redskaber. Mennesker er forskellige og nogle ønsker en billedkombination og en anden det anderledes. Med video matrix er der her ingen begrænsninger.

SeaTech har installeret mange AviTech Matrix systemer på forskellige former for fartøjer og vores kunder er meget tilfredse med deres AviTech Matrix løsning. AviTech anlæg er godkendt efter IEC-60945 og bygget til drift på skibe.

Via systemet kan man betjene alle enheder med én mus og ét tastatur.

AviTech har forskellige løsninger, afhængig af behov og størrelse på fartøj. På RI-433 blev et MS3 system monteret, men vi har flere forskellige løsninger f.eks. MS1 for det mindre system og X-IP til store fartøjer, hvor man kan forbinde et næsten uendeligt antal systemer og skærme.

SEATECH RÅDGIVNING

Vestibulum ante ipsum

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Donec rutrum congue leo eget malesuada vestibulum.